Search form

  • Home
  • Kosa
    • Frizure poznatih
    • Frizure za 5-10min
    • Pletenice
    • Hipster/rok/pank frizure
    • Skupljena i podignuta kosa
    • Frizure za kraću kosu
    • Frizure za devojčice
    • Nega kose
    • Galerija frizura
  • Šminka
    • Recenzije
    • Šminka poznatih
    • Šminka za 5-15 minuta
    • Osnove šminkanja
    • Dnevna šminka
    • Večernja šminka
    • Nega kože lica
    • Šminka za problematičnu kožu
    • Nokti
    • Galerija noktiju
    • Galerija šminke
  • Moda
    • Stil poznatih
    • Modna pravila
    • Proleće/Leto
    • Jesen/Zima
    • Večernji izlazak
    • Modni detalji
    • Moda za punije dame
    • Galerija mode
  • Uradi sama
    • Galerija uradi sama
  • Fitnes
    • Aerobik
    • Pilates
    • Joga
    • Zumba
    • Galerija fitnesa
  • Telo i duh
    • Zdravlje
    • Nega tela
    • Dijete
    • Galerija Telo i duh
  • Porodica
    • Trudnoća i porođaj
    • Moja beba
    • Mama
    • Galerija Porodica
  • Recepti
    • Slane đakonije
    • Slatki zalogaji
    • Galerija recepata
  • Horoskop
    • Nedeljni horoskop
    • Mesečni horoskop
    • Godišnji horoskop
    • Astroseksologija
    • Bračni horoskop
    • Astrološki sanovnik
    • Karakteristike znakova
    • Ljubavni odnosi
    • Znak i podznak
  • Svaštara
    • Akcije i popusti
    • Vlogovi
    • Vaš kutak
    • Karijera i preduzetništvo
    • Uređenje stana
    • Ljubav
    • Galerija Svaštara
  • Kolumne
    • Galerija Kolumne
  • Upoznaj svet
    • Srbija
    • Svet
Početna
  • Vikend avantura čeka: Ideje za nezaboravne izlete u Srbiji i okolini

  • Mali budžet, velika promena: DIY projekti za osveženje enterijera

  • Hormoni koje svaka žena treba da proverava makar jednom godišnje

  • Kada koža ne voli sunce: Razumevanje alergije na sunce

  • Kako nositi nakit u skladu sa najnovijim modnim trendovima

Recepti

Najbolji način da ispržite krmenadlu da ostane sočna i mekana - recept

Sigurni smo da vam se dešavalo da ispržite krmenadlu ili šniclu i da kada krenete da je jedete imate osećaj da žvaćete đon!

Prženje ovih namirnica ne svodi se samo na baciti meso na ulje.

Danas vam otkrivamo najbolji način da pripremite krmenadlu ili svinjski vrat tako da ostanu mekani, ukusni i sočni - jednom rečju fenomenalni!

Pogledajte video snimak sa receptom i saznajte kako da to uradite.

Klik na PLAY!

Možete vi to same!

 

28.11.2014 10:19
 

Ne propustite

  • Italijanska pasta sa pilećim belim mesom i tikvicama

  • Top 3 namirnice koje povećavaju nivo gvožđa u krvi

  • Pravila ekonomičnog kuvanja - smanjite, ponovo koristite, reciklirajte

NAJPOPULARNIJI Komentari

Mogu Ja To Sama.com MJTS

Preporuka nedelje!

  • Nedeljni horoskop za period od 16.06.- 22.06.2025.

  • Čišćenje klime u stanu - uštedite novac ove sezone

  • Zašto su haljine otvorenih leđa uvek u modi?

  • Zabranjena morska avantura

  • Tri ključne navike za optimalno žensko zdravlje pre tridesete: Preporuke ginekologa

  • Letnje ljubavne priče: Filmovi koje gledamo ovog juna

  • Koliko često treba prati posteljinu tokom leta?

  • NOVA ERA FITNESA: 42% VIŠE LJUDI BIRA HIBRIDNI TRENING

  • Tamna strana anti bebi pilula: Razumevanje potencijalnih rizika

  • Veštačka inteligencija i budućnost rada: Koja zanimanja su najugroženija?

  • Brz recept za savršenu ledenu kafu kod kuće

  • Koliko puta ste kliknuli na „neverovatnu ponudu“ koja traje samo još minut?

  • EMMA ROBERTS x KIKO MILANO: Nova limitirana kolekcija poznatog italijanskog brenda

  • Obrazovanje bez barijera: Nastavak podrške resursnim centrima širom Srbije

  • Inkontinencija: prirodan pristup i prevencija

Mogu ja to sama © 2012-2024. Sva prava zadržana.   Kontakt informacije, Uslovi korišćenjaDesign Crystal Canvas, Dev by WIN Solutions d.o.o

Pročitajte i ovaj tekst!

Šnicle u kremastom sosu od pečuraka - recept

Vikend je deo nedelje kada možete više da se posvetite kuhinji i spremanju različitih specijaliteta kojima ćete...
Scroll up