Sezona je paprika!
Paprike su prepune vitamina! Sadrže vitamin C, A, B6, kao i folnu kiselinu i mnoštvo hranljivih vlakana.
Svežu papriku je uvek dobro jesti, međutim, danas imamo drugačiji predlog za vas!
Pogledajte kako su Ivana i Tatjana napravile pohovanu punjenu papriku sa sirom.
Iako obožavaju da jedu punjene paprike s mesom, Ivana i Tatjana su odlučile da s vama podele malo drugačiji recept.
Napunile su paprike sa sirom i bademom, pa su ih ispohovale!
Pogledajte detalje u videu.
KLIK na PLAY!
Za ovo ukusno, slano jelo neophodni su vam sledeći sastojci:
- paprike, najbolje babure
- sir po želji, najbolje sitan, slani sir, međutim, možete staviti koji želite, na primer trapist ili fetu
- bademi
- jaja
- brašno
- prezla.
Količine su proizvoljne, spram toga koliko želite da napunite papriku i koliko ih pohujete.
Za ovaj recept potrebno je da izdvojite oko 45 minuta.
Zadovoljstvo nakon svakog zalogaja traje mnogo duže.
U Idea prodavnicama vlada nedelja jesenje berbe, tako da do 16. oktobra možete kupiti ove paprike 50% jefitinije!
Pogledajte više klikom na OVAJ link!
Birajte mesnate i lepe paprike.
Preporučujemo da ih jedete i sveže, što češće!
Crvena i žuta parika su po pravilu slađe, dok je zelena blago gorča.
Svaka od njih ima posebna, hranljiva svojstva koja morate iskoristiti na pravi način.
NE PROPUSTITI: Hrskave snikers kuglice (video recept)
Nadamo se da vam se recept dopao i da ćete nam poslati fotografiju u inbox naše Facebook stranice kada ga isprobate.
Možete vi to same!
NAJPOPULARNIJI Komentari