Search form

  • Home
  • Kosa
    • Frizure poznatih
    • Frizure za 5-10min
    • Pletenice
    • Hipster/rok/pank frizure
    • Skupljena i podignuta kosa
    • Frizure za kraću kosu
    • Frizure za devojčice
    • Nega kose
    • Galerija frizura
  • Šminka
    • Recenzije
    • Šminka poznatih
    • Šminka za 5-15 minuta
    • Osnove šminkanja
    • Dnevna šminka
    • Večernja šminka
    • Nega kože lica
    • Šminka za problematičnu kožu
    • Nokti
    • Galerija šminke
  • Moda
    • Stil poznatih
    • Modna pravila
    • Proleće/Leto
    • Jesen/Zima
    • Večernji izlazak
    • Modni detalji
    • Moda za punije dame
    • Galerija mode
  • Uradi sama
    • Galerija uradi sama
  • Fitnes
    • Aerobik
    • Pilates
    • Joga
    • Zumba
    • Galerija fitnesa
  • Telo i duh
    • Zdravlje
    • Nega tela
    • Dijete
    • Galerija Telo i duh
  • Porodica
    • Trudnoća i porođaj
    • Moja beba
    • Mama
    • Galerija Porodica
  • Recepti
    • Slane đakonije
    • Slatki zalogaji
    • Galerija recepata
  • Horoskop
    • Nedeljni horoskop
    • Mesečni horoskop
    • Godišnji horoskop
    • Astroseksologija
    • Bračni horoskop
    • Astrološki sanovnik
    • Karakteristike znakova
    • Ljubavni odnosi
    • Znak i podznak
  • Svaštara
    • Akcije i popusti
    • Vlogovi
    • Vaš kutak
    • Karijera i preduzetništvo
    • Uređenje stana
    • Ljubav
    • Galerija Svaštara
  • Kolumne
    • Galerija Kolumne
  • Upoznaj svet
    • Srbija
    • Svet
Početna
  • 5 pitanja za ponovno buđenje strasti u vašoj vezi

  • Vraćamo se u kancelariju: ovo su nokti kakve biramo

  • Tvoja beba dolazi ove jeseni? Ovo su najlepša imena za dečake i devojčice!

  • Vodič za roditelje: Šta dete zaista treba da zna pre polaska u prvi razred?

  • Jesenji hobiji u kojima ćeš uživati

Recepti

Najbolji način da ispržite krmenadlu da ostane sočna i mekana - recept

Sigurni smo da vam se dešavalo da ispržite krmenadlu ili šniclu i da kada krenete da je jedete imate osećaj da žvaćete đon!

Prženje ovih namirnica ne svodi se samo na baciti meso na ulje.

Danas vam otkrivamo najbolji način da pripremite krmenadlu ili svinjski vrat tako da ostanu mekani, ukusni i sočni - jednom rečju fenomenalni!

Pogledajte video snimak sa receptom i saznajte kako da to uradite.

Klik na PLAY!

Možete vi to same!

 

28.11.2014 10:19
 

Ne propustite

  • Italijanska pasta sa pilećim belim mesom i tikvicama

  • Top 3 namirnice koje povećavaju nivo gvožđa u krvi

  • Pravila ekonomičnog kuvanja - smanjite, ponovo koristite, reciklirajte

NAJPOPULARNIJI Komentari

Mogu Ja To Sama.com MJTS

Preporuka nedelje!

  • Nedeljni horoskop za period od 15.09.-21.09.2025.

  • Kuhinje u kojima želimo da ostanemo duže: 3 trenda koja su osvojila svet dizajna

  • 5 opasnih biljaka koje treba da izbegavate ako imate ljubimca

  • Septembar donosi novu ljubav: Tri znaka pred kojima je čarobna jesen

  • Kako da stvorite porodične rituale koji jačaju bliskost?

  • Zašto nas privlače 'loši momci' (i kako da prekinemo taj krug)?

  • Kako prepoznati simptome osteoporoze na vreme?

  • Možda je mrzite, ali crvena je opet u modi

  • 5 jednostavnih trikova za osveženje spavaće sobe

  • Ljubimci i trovanje biljkama: Kako prepoznati simptome i reagovati na vreme?

  • Obuća za tvog muškarca: stilski vodič iz ženskog ugla

Mogu ja to sama © 2012-2024. Sva prava zadržana.   Kontakt informacije, Uslovi korišćenjaDesign Crystal Canvas, Dev by WIN Solutions d.o.o

Pročitajte i ovaj tekst!

Šnicle u kremastom sosu od pečuraka - recept

Vikend je deo nedelje kada možete više da se posvetite kuhinji i spremanju različitih specijaliteta kojima ćete...
Scroll up