Search form

  • Home
  • Kosa
    • Frizure poznatih
    • Frizure za 5-10min
    • Pletenice
    • Hipster/rok/pank frizure
    • Skupljena i podignuta kosa
    • Frizure za kraću kosu
    • Frizure za devojčice
    • Nega kose
    • Galerija frizura
  • Šminka
    • Recenzije
    • Šminka poznatih
    • Šminka za 5-15 minuta
    • Osnove šminkanja
    • Dnevna šminka
    • Večernja šminka
    • Nega kože lica
    • Šminka za problematičnu kožu
    • Nokti
    • Galerija noktiju
    • Galerija šminke
  • Moda
    • Stil poznatih
    • Modna pravila
    • Proleće/Leto
    • Jesen/Zima
    • Večernji izlazak
    • Modni detalji
    • Moda za punije dame
    • Galerija mode
  • Uradi sama
    • Galerija uradi sama
  • Fitnes
    • Aerobik
    • Pilates
    • Joga
    • Zumba
    • Galerija fitnesa
  • Telo i duh
    • Zdravlje
    • Nega tela
    • Dijete
    • Galerija Telo i duh
  • Porodica
    • Trudnoća i porođaj
    • Moja beba
    • Mama
    • Galerija Porodica
  • Recepti
    • Slane đakonije
    • Slatki zalogaji
    • Galerija recepata
  • Horoskop
    • Nedeljni horoskop
    • Mesečni horoskop
    • Godišnji horoskop
    • Astroseksologija
    • Bračni horoskop
    • Astrološki sanovnik
    • Karakteristike znakova
    • Ljubavni odnosi
    • Znak i podznak
  • Svaštara
    • Akcije i popusti
    • Vlogovi
    • Vaš kutak
    • Karijera i preduzetništvo
    • Uređenje stana
    • Ljubav
    • Galerija Svaštara
  • Kolumne
    • Galerija Kolumne
  • Upoznaj svet
    • Srbija
    • Svet
Početna
  • Vraćamo se u kancelariju: ovo su nokti kakve biramo

  • Voda od ruzmarina: Vaše savršeno letnje osveženje i tajna lepote!

  • 5 pitanja za ponovno buđenje strasti u vašoj vezi

  • 5 trikova za savršen ten nakon letovanja – Svi kažu da izgledam odmorno, a evo i zašto

  • Samo 10 minuta dnevno: Kako da vam kuća miriše kao posle generalnog čišćenja

Recepti

Gurmanski hleb sa kobasicama i sirom - recept

Ko još može da odoli punjenom hlebu? Pravi gurmani ne mogu! Spremili smo za vas jedan ukusni recept koji je idealan za doručak ili kao dodatak nekom laganijem jelu. Hleb se puni kobasicama i sirom, a pored toga, imamo mnoštvo ukusnih začina. Ovaj recept nam dolazi pravo iz Italije, a Italijani ga često poslužuju kada im se najave gosti. smiley Uz ovaj hleb, savršeno se slaže pikantni sos od paradajza. Iako izgleda komplikovano na prvi pogled, garantujemo da ćete ga napraviti brže nego što ste mislili. 

Saznajte recept u nastavku.

 

NE PROPUSTITE: DOMAĆA BIG MAC SALATA - RECEPT KOM JE TEŠKO ODOLETI!

 

Potrebni sastojci:

1kg slatke ili ljute kobasice
1 kašičica vegete i origana
Začini po želji - savetujemo da stavite beli luk, ruzmarin i bosiljak
2 velika jaja
4 kašike narendanog sira
1 testo za hleb iz pekare ili hleb po našem receptu
2 šolje mešanog sira, prethodno usitnjenog
1 šolja sosa od paradajza

Način pripreme:

Testo za hleb razvucite kada naraste tako da bude srednje debljine.
U činiji pomešajte jaja sa začinima, zatim smesom premažite testo za hleb.

U istom trenutku postavite tiganj sa malom količinom ulja da se zagreje. Kupljene kobasice rastavite na sitne komadiće i zatim ih propržite kao klasično mleveno meso. Kada dobiju rumenu boju, za oko desetak minuta, skinite ih sa vatre.

Meso iz kobasica postavite preko testa i zatim preko njega pospite narendan sir.

Uvijte testo u obliku hleba i ostatkom jaja i začina premažite gornji deo hleba.
Predlažemo vam da na pleh za pečenje postavite papir za pečenje, kako se testo ne bi zalepilo.

Pecite ga na 180 stepeni oko 50 minuta i kada dobije zlatno žutu boju, spremno je za jelo! Možete ga služiti uz paradajz sos ili uz kečap. Uvek se možete poslužiti kuvanim paradajzom i u njega dodati beli luk u prahu i malo bosiljka- kao naš prirodni, domaćinski sos!

Prijatno! smiley

 

Foto: izvor

22.10.2021 07:56
 

Ne propustite

  • Ćebata - najbolji recept za mirisni hleb sa maslinama

  • Najzdraviji ikad - hleb od proklijalih zrna pšenice - recept

  • Vlog sa Divcibara + Recept za Beskvasni Hleb sa Medom

NAJPOPULARNIJI Komentari

Mogu Ja To Sama.com MJTS

Preporuka nedelje!

  • Kako da uklonite narandžaste nijanse iz kose nakon upotrebe blanša

  • Nedeljni horoskop za period od 18.08.- 24.08.2025.

  • Asimetrične majice su ponovo u modi

  • Tvoja beba dolazi ove jeseni? Ovo su najlepša imena za dečake i devojčice!

  • Vraćamo se u kancelariju: ovo su nokti kakve biramo

  • Nisu pahuljice: ovo je najzdravija namirnica za doručak

  • Office mode: Koje cipele bi trebalo da izaberete uz svoju odeću?

  • Bele obrve: Zašto su se zvezde opsednule ovim trendom i kako ga nositi?

  • Psihološko ogledalo: Jungove najvažnije lekcije koje treba ponoviti

  • Office siren: 90-te u kancelariji

  • La Dolce Vita: Umetnost življenja, slavljenje malih trenutaka

Mogu ja to sama © 2012-2024. Sva prava zadržana.   Kontakt informacije, Uslovi korišćenjaDesign Crystal Canvas, Dev by WIN Solutions d.o.o

Pročitajte i ovaj tekst!

Hleb sa medom bez kvasca - recept koji ćete obožavati

Hleb sa medom? Sigurno se pitate kakvog je ukusa ovaj specijalitet zbog neobičnog sastojka koji nismo navikli da...
Scroll up