MJTS tim je jako uzbuđen jer nam se vreme praznika sve više bliži, a slavske trpeze su već postale aktuelne, što nas posebno raduje, jer to znači da na scenu stupaju sve one slatke i slane đakonije. Naravno, vreme praznika je i vreme za one koje volimo, pa smo mi upravo inspirisane ljubavlju prema našoj Ani, odlučile da je pozovemo u goste. A kako se ljubav najbolje dokazuje preko stomaka, Ana je imala priliku da u našoj maloj ženskoj redakciji gostuje na ručku. Odlučile smo da joj ispunimo želju i napravimo jedno od njenih omiljenih jela - mesni rolat punjen jajima, ali i slaninicom i kačkavaljem, koji se bukvalno topi u ustima! Zadatak nije bio ni najmanje lak - Tijana i Ivana su po prvi put spremale ovaj specijalitet od mesa, a Anino je bilo samo da nadzire i da uživa. Naravno, kako bi se još jedan kuvamo za one koje volimo kulinarski projekat MJTS tima realizovao, Ivana, Tijana i Ana su prvo otišle u nabavku u Idea radnju, gde su kupile sve potrebne sastojke - za izbor mesa je kao i uvek bio zadužen NAŠ MESAR, Anči je izrazila želju i koje povrće želi za salatu, kao i da salata bude začinjena na mediteranski način, a u korpi su se našle i neke grickalice, koje baš i nisu po receptu. Takođe, pitanje od sudbinskog značaja je bilo i ko će seckati luk - Tijana ili Ivana!
U svakom slučaju, kada je nabavka u Idea radnji završena, vesela ekipa se preselila u redakciju, i Tijana i Ivana su odmah zasukale rukave. U videu koji sledi pogledajte kako je izgledalo ovo druženje, da li je MJTS kulinarski tim položio ispit kod Anči, i kako da napravite sočni rolat od mesa sa jajima.
NE PROPUSTITE: Najsočniji pileći ražnjići ikad + recept za tajnu marinadu
Klik na PLAY!
Sastojci:
600 g mlevenog junećeg mesa
1 srednja glavica crnog luka
1 čen belog luka
6 jaja
2-3 kriške suvog hleba
150 g kačkavalja u listićima
150 g slanine
Peršun
So, biber i začini po želji
Možete vi to same!
NAJPOPULARNIJI Komentari