Leto je, svuda oko nas zrele sočne voćke i prosto je nemoguće odoleti im i ne napraviti neke divne kolače sa njima. A pošto su vrućine nesnosne, uvek se odlučujemo za nešto osvežavajuće. Ovaj put imamo dvojac koji će razmaziti vaša nepca - topli čoko mafini u kombinaciji sa hladnim domaćim sladoledom od bresaka! Pogledajte video snimak sa uputstvom, saznajte kako se spremaju ova dva recepta i otkrijte kako izgleda Ivana u nedostatku šećera. NEPOMENA: Nije za one osetljivog srca!
NE propustite i: NAJBRŽI DOMAĆI SLADOLED IKADA (VIDEO)
Klik na PLAY!
Neophodni sastojci za MAFINE:
250g putera
300 g šećera
6 jaja
1 vanilin šećer
130 g brašna
200g čokolade
jedna do dve breskve
Neophodni sastojci za SLADOLED:
200 ml slatke pavlake
200 ml kisele pavlake
150 g šećera u prahu
kašika ekstrakta vanile
400g breskvi
Možete vi to same!
NAJPOPULARNIJI Komentari