Search form

  • Home
  • Kosa
    • Frizure poznatih
    • Frizure za 5-10min
    • Pletenice
    • Hipster/rok/pank frizure
    • Skupljena i podignuta kosa
    • Frizure za kraću kosu
    • Frizure za devojčice
    • Nega kose
    • Galerija frizura
  • Šminka
    • Recenzije
    • Šminka poznatih
    • Šminka za 5-15 minuta
    • Osnove šminkanja
    • Dnevna šminka
    • Večernja šminka
    • Nega kože lica
    • Šminka za problematičnu kožu
    • Nokti
    • Galerija šminke
  • Moda
    • Stil poznatih
    • Modna pravila
    • Proleće/Leto
    • Jesen/Zima
    • Večernji izlazak
    • Modni detalji
    • Moda za punije dame
    • Galerija mode
  • Uradi sama
    • Galerija uradi sama
  • Fitnes
    • Aerobik
    • Pilates
    • Joga
    • Zumba
    • Galerija fitnesa
  • Telo i duh
    • Zdravlje
    • Nega tela
    • Dijete
    • Galerija Telo i duh
  • Porodica
    • Trudnoća i porođaj
    • Moja beba
    • Mama
    • Galerija Porodica
  • Recepti
    • Slane đakonije
    • Slatki zalogaji
    • Galerija recepata
  • Horoskop
    • Nedeljni horoskop
    • Mesečni horoskop
    • Godišnji horoskop
    • Astroseksologija
    • Bračni horoskop
    • Astrološki sanovnik
    • Karakteristike znakova
    • Ljubavni odnosi
    • Znak i podznak
  • Svaštara
    • Akcije i popusti
    • Vlogovi
    • Vaš kutak
    • Karijera i preduzetništvo
    • Uređenje stana
    • Ljubav
    • Galerija Svaštara
  • Kolumne
    • Galerija Kolumne
  • Upoznaj svet
    • Srbija
    • Svet
Početna
  • Novogodišnja dekoracija: šta sve možeš da kupiš do 2000 dinara?

  • Praznični dezert koji se ne peče, a ceo komšiluk traži recept

  • Trik sa čarapama koji koriste stilisti poznatih (da noge izgledaju tanje i duže)

  • CRVENI KARMIN za praznike: Trik u 3 sloja koji koriste šminkeri (da ne ostavljate tragove na čaši)

  • Jedan jedini za zimu: parfem za kojim se svi okreću

Recepti

Fantastični domaći puding sa jagodama - recept

Znate da ženski kolektiv zaista ne može da odoli ukusnim poslasticama kada su glavna zvezda recepta jagode! Sa ovom slasnom voćkom često pravimo kolače i torte, a ovog puta, želimo da vam predstavimo super jednostavan recept koji svi obožavaju! Otkrićemo vam nešto - ukus je neuporedivo bolji od kupovnog pudinga i verujemo da ćete ga često praviti u letnjoj sezoni koja je pred nama Naši najmiliji vole ovaj puding, i mlađi i stariji članovi, a posebno je zgodan za klince. Ovo je recept koji odavno praktikujemo kada dođe jun i kada jagode postanu zrele, sočne i slatke, a otkrio nam ga je Sarin tata. I naravno, ono što nas uvek "kupi" jeste kada je recept jednostavan, a poslastica brzo gotova. Puding je uvek dobar izbor kada se iznenada najave gosti ili kada vam se prijede nešto slatko. smiley Ovaj recept nam je omiljen iz nekoliko razloga. Prvo, zato što se brzo pravi i uspećete da uklopite pravljenje ovog pudinga bez obzira na hrpu obaveza koju imate tokom dana. Drugi razlog je definitivno to što je lagan i idealan za letnje vrućine. Treći razlog su - jagodeee! Možete da osmislite i svoj recept, tako što ćete izabrati svoje omiljeno voće ili dodati čokoladu, pa tako neodoljivi domaći puding od različitih sastojaka. 

Recept za fantastični domaći puding sa jagodama vas čeka u našem novom videu! smiley

Klik na PLAY!

 

Sastojci: 

350 gr jagoda

3 kašike gustina

3 žumanca

2 pune kašike šećera

1 vanilin šećer

200 ml slatke pavlake

500 ml mleka

Priprema: 

Za početak, umutite jaja sa šećerom, pa dodajte gustin i vanilin šećer. Mutite ove sastojke sve dok ne dobijete kremastu, glatku teksturu. U blender ubacite jagode i izmutite ih. Na srednjoj vatri zagrejte mleko i pavlaku, pa ubacite umućena žumanca. Mešajte konstantno, kako se smesa ne bi zalepila za dno. Kada je smesa ugrejana i sjedinjena, dodajte izblendirane jagode. Nastavite da mešate. Smesa će polako postajati sve gušća! Kada se smesa zgusne, vaš puding je gotov! Rasporedite ga u činije i dodajte još malo jagoda. Nije obavezno, ali imaće bogatiji ukus. Pored jagoda, možete dodati i omiljeni keks, i dobićete savršenu poslasticu, idealnu za letnje dane. 

Prijatno! heart

 

Možete vi to same! 

21.06.2021 12:29
 

Ne propustite

  • Domaći džem od jagoda - najjednostavniji recept

  • Kremasti kolač sa jagodama - bez pečenja

  • Uskršnja trpeza: Pavlova torta + 2 ideje za šaranje jaja (jagodice i zeka)

NAJPOPULARNIJI Komentari

Mogu Ja To Sama.com MJTS

Preporuka nedelje!

  • Nedeljni horoskop: 15.12.-21.12.2025. Veliki kosmički RESET

  • Trik sa čarapama koji koriste stilisti poznatih (da noge izgledaju tanje i duže)

  • FINANSIJSKI BAKSUZ: Tri stvari koje NE SMETE da radite u kući posle 18h (ako želite da vam 2026. bude bogata)

  • CRVENI KARMIN za praznike: Trik u 3 sloja koji koriste šminkeri (da ne ostavljate tragove na čaši)

  • 3 poklona koja NIKAKO ne smete uneti u kuću (veruje se da donose svađu i suze)

  • TAJNA SAVRŠENOG RUČKA: Dodatak od 20 dinara koji svaki pasulj, sarmu ili paprikaš pretvara u gala ručak

  • TEST INTELIGENCIJE NA PORODIČNOM RUČKU: Ako vas pitaju "Kad će udaja/deca?", odgovorite OVO

  • Hitna "dijeta" bez gladovanja koja izvlači vodu (da uđete u haljinu broj manju)

  • PSIHOLOZI KAŽU: Rečenica koju treba da kažete kada vas neko 'spusti' ili uvredi

  • RUSKI DOKTORI SE KUNU: "Zlatna voda" koju treba da popijete pre odlaska na SLAVU (sprečava nadimanje i mamurluk)

  • VAŽI SAMO U DECEMBRU: Pet luksuznih detalja (ispod 1000 dinara) zbog kojih izgledate kao da ste se vratili sa Maldiva

  • RUKE VAM DODAJU 10 GODINA: Sastojak iz kuhinje koji briše tamne fleke

  • Ne privlačimo pogrešne partnere - privlačimo sopstveno emotivno stanje

  • Zašto se parovi najviše svađaju pred praznike i 3 rečenice koje smanjuju tenziju

  • MAGIJA ZA 5 MINUTA: Kako da napravite "Otiske Deda Mraza" u hodniku

Mogu ja to sama © 2012-2024. Sva prava zadržana.   Kontakt informacije, Uslovi korišćenjaDesign Crystal Canvas, Dev by WIN Solutions d.o.o

Pročitajte i ovaj tekst!

Domaći sladoled od jagoda - ukusan i neodoljiv

U toplim danima, možete da se osvežite kupovnim sladoledom, ili da izaberete bolju varijantu! Domaći sladoled se brzo...
Scroll up