Search form

  • Home
  • Kosa
    • Frizure poznatih
    • Frizure za 5-10min
    • Pletenice
    • Hipster/rok/pank frizure
    • Skupljena i podignuta kosa
    • Frizure za kraću kosu
    • Frizure za devojčice
    • Nega kose
    • Galerija frizura
  • Šminka
    • Recenzije
    • Šminka poznatih
    • Šminka za 5-15 minuta
    • Osnove šminkanja
    • Dnevna šminka
    • Večernja šminka
    • Nega kože lica
    • Šminka za problematičnu kožu
    • Nokti
    • Galerija noktiju
    • Galerija šminke
  • Moda
    • Stil poznatih
    • Modna pravila
    • Proleće/Leto
    • Jesen/Zima
    • Večernji izlazak
    • Modni detalji
    • Moda za punije dame
    • Galerija mode
  • Uradi sama
    • Galerija uradi sama
  • Fitnes
    • Aerobik
    • Pilates
    • Joga
    • Zumba
    • Galerija fitnesa
  • Telo i duh
    • Zdravlje
    • Nega tela
    • Dijete
    • Galerija Telo i duh
  • Porodica
    • Trudnoća i porođaj
    • Moja beba
    • Mama
    • Galerija Porodica
  • Recepti
    • Slane đakonije
    • Slatki zalogaji
    • Galerija recepata
  • Horoskop
    • Nedeljni horoskop
    • Mesečni horoskop
    • Godišnji horoskop
    • Astroseksologija
    • Bračni horoskop
    • Astrološki sanovnik
    • Karakteristike znakova
    • Ljubavni odnosi
    • Znak i podznak
  • Svaštara
    • Akcije i popusti
    • Vlogovi
    • Vaš kutak
    • Karijera i preduzetništvo
    • Uređenje stana
    • Ljubav
    • Galerija Svaštara
  • Kolumne
    • Galerija Kolumne
  • Upoznaj svet
    • Srbija
    • Svet
Početna
  • Samo 10 minuta dnevno: Kako da vam kuća miriše kao posle generalnog čišćenja

  • Vraćamo se u kancelariju: ovo su nokti kakve biramo

  • Tvoja beba dolazi ove jeseni? Ovo su najlepša imena za dečake i devojčice!

  • 5 pitanja za ponovno buđenje strasti u vašoj vezi

  • 5 trikova za savršen ten nakon letovanja – Svi kažu da izgledam odmorno, a evo i zašto

Recepti

HRSKAVI kroasani sa Nutellom sa SAMO 3 sastojka!

Ah, ti kroasani; francuska kuhinja i čokolada. Pa ima li nešto bolje od toga? smiley

Podelićemo sa vama jedan od najlakših recepata za dezert do sada! Za pripremu ovog slasnog delikatesa, vam je potrebno pola sata, a sastoji se od SAMO tri sastojka! 
Nutella kroasani će vam istopiti srca i obradovati nepce! 

Sastojci:

- pakovanje smrznutog lisnatog testa

- pola tegle Nutelle

- jedno jaje

 

Priprema:

Razvucite testo oklagijom, pa ga isecite prvo na trećine a zatim na šestine - praveći uzane trougliće. Stavite po kašičicu Nutella krema u svaki trouglić i zarolajte ga (od dva kraka ka vrhu trougla).
Napomena - pre nego što krenete da razvijate testo (da se ne bi zalepilo), pospite radnu površinu brašnom.

U posebnu činiju umutite jedno jaje i premažite gornji deo kroasana (tako neće zagoreti pri pečenju i uticaće na to da lisnato testo dobije hrskavost).

Pecite 20  minuta. Nakon toga, ostavite ih da se prohlade i uživajte u ovim kroasan zalogajima uz mleko, čaj ili kafu. 
Ovaj dezert je savršen i da ga ponesete na posao ili spakujete vašem detetu za užinu.

Možete vi to same! smiley

Foto: goodshomedesign.com

29.04.2015 12:28
 

Ne propustite

  • Kroasani sa džemom - recept

  • Brzi čokoladni kolač bez brašna i bez pečenja - recept

  • Fantastični čokoladni kolač od samo 3 sastojka - recept

NAJPOPULARNIJI Komentari

Mogu Ja To Sama.com MJTS

Preporuka nedelje!

  • Nedeljni horoskop za period od 25.08.-31.08.2025.

  • Ova voćka TOPI masne naslage sa butina

  • 5 knjiga koje će vam promeniti pogled na svet

  • Serije iz devedesetih koje i danas gledamo

  • Ekskluzivna kolumna: Bila sam ljubavnica deset godina

  • Sunce u Devici: Vreme za introspekciju, red i unutrašnju svetlost

  • Šta raditi za vikend u Beogradu?

  • Zašto pre spavanja ne treba da koristimo telefon?

  • Samouverenost na poslu: Kako se izboriti za povišicu i bolje uslove?

Mogu ja to sama © 2012-2024. Sva prava zadržana.   Kontakt informacije, Uslovi korišćenjaDesign Crystal Canvas, Dev by WIN Solutions d.o.o

Pročitajte i ovaj tekst!

Slasni nutella cheesecake - bez pečenja, bez kuvanja - recept

Čizkejk (cheese cake) je postao omiljeni slatkiš polovini zemaljske kugle - ili bar mi tako doživljavamo ovaj kolač ....
Scroll up