Search form

  • Home
  • Kosa
    • Frizure poznatih
    • Frizure za 5-10min
    • Pletenice
    • Hipster/rok/pank frizure
    • Skupljena i podignuta kosa
    • Frizure za kraću kosu
    • Frizure za devojčice
    • Nega kose
    • Galerija frizura
  • Šminka
    • Recenzije
    • Šminka poznatih
    • Šminka za 5-15 minuta
    • Osnove šminkanja
    • Dnevna šminka
    • Večernja šminka
    • Nega kože lica
    • Šminka za problematičnu kožu
    • Nokti
    • Galerija šminke
  • Moda
    • Stil poznatih
    • Modna pravila
    • Proleće/Leto
    • Jesen/Zima
    • Večernji izlazak
    • Modni detalji
    • Moda za punije dame
    • Galerija mode
  • Uradi sama
    • Galerija uradi sama
  • Fitnes
    • Aerobik
    • Pilates
    • Joga
    • Zumba
    • Galerija fitnesa
  • Telo i duh
    • Zdravlje
    • Nega tela
    • Dijete
    • Galerija Telo i duh
  • Porodica
    • Trudnoća i porođaj
    • Moja beba
    • Mama
    • Galerija Porodica
  • Recepti
    • Slane đakonije
    • Slatki zalogaji
    • Galerija recepata
  • Horoskop
    • Nedeljni horoskop
    • Mesečni horoskop
    • Godišnji horoskop
    • Astroseksologija
    • Bračni horoskop
    • Astrološki sanovnik
    • Karakteristike znakova
    • Ljubavni odnosi
    • Znak i podznak
  • Svaštara
    • Akcije i popusti
    • Vlogovi
    • Vaš kutak
    • Karijera i preduzetništvo
    • Uređenje stana
    • Ljubav
    • Galerija Svaštara
  • Kolumne
    • Galerija Kolumne
  • Upoznaj svet
    • Srbija
    • Svet
Početna
  • Jesenji hobiji u kojima ćeš uživati

  • Muškarci otkrivaju: Ovo su stvari koje mrzimo kod žena (ali samo malo!)

  • Mesečni horoskop za oktobar 2025: Od harmonije do intenziteta

  • Jezik Finansija: Ključni koraci u finansiranju ženskog preduzetništva

  • Reserved ženski kardigani – udobnost i stil koji se pamti

Recepti

Barka sendviči - BRZO, a UKUSNO! (Recept)

Vreme je da doručak prebacite na viši nivo... Na gurmanski nivo. Ovaj recept je idealan "za poneti" - jer se lako pravi! Barka sendviči su pravi izbor za vas!

Sastojci 
6 bageta (možete uzeti i veće kifle, ali naravno više komada)

5 jaja

1/3 šolje pavlake za kuvanje

140 gr slaninice

90 gr čedar ili edamer sira

3 mlada luka, iseckana

2 čena belog luka, izgnječena

So i biber

Priprema:

Korak 1: Zagrejte rernu na 200C. Baget je potrebno izdubiti. Ostavite samo malo sredine hleba koji je tik do korica.
Korak 2: Jaja i pavlaku zajedno smutite.
Korak 3: Slaninicu ispecite (bez dodavanja ulja) da bude skroz reš i hrskava.
 

Korak 4: Sir mora skroz da se istopi. Dodajte ga smesi od jaja i pavlake. Zatim na red dolazi luk.
Korak 5: Kada dobro promešate smesu špatulom, ravnomerno je sipajte u izdubljeni hleb, pa stavite na tepsiju. Pecite pola sata, jer treba da treba da dobiju zlatkastu boju.

Ovaj sendvič je idealan čak i za školu ili posao!

Možete vi to same! smiley

Foto: lifepressmagazine.com, spegill.is, Pinterest

30.04.2015 10:19
 

Ne propustite

  • Doručak kao najvažniji obrok - šta da jedete?

  • Brza obrok salata sa testeninom - recept

  • Kremasta obrok salata sa krompirom - recept

NAJPOPULARNIJI Komentari

Mogu Ja To Sama.com MJTS

Preporuka nedelje!

  • Nedeljni horoskop: 20.10. - 26.10.2025.

  • Reserved ženski kardigani – udobnost i stil koji se pamti

  • Od kaubojskih čizama do robusnog chunky stila – Ovo su modeli koji dominiraju jesen/zima 2025.

  • Sedefasti šapat sezone: Zašto je satenska suknja neizostavni komad ove jeseni

  • Stigao je Maje - Beograd dobio prvu radnju čuvenog pariskog brenda u regionu

  • Bez griže savesti: Puding za decu od prirodnih sastojaka (Brz, hranljiv i bez šećera)

  • Pink radni dan – 24. oktobar

  • Otkrivamo šta se zaista pilo na Nedelji mode u Parizu – i nije šampanjac!

  • IKEA lansirala SANDLÖPARE - kolekciju za decu inspirisanu afričkom savanom

Mogu ja to sama © 2012-2024. Sva prava zadržana.   Kontakt informacije, Uslovi korišćenjaDesign Crystal Canvas, Dev by WIN Solutions d.o.o

Pročitajte i ovaj tekst!

Ideje za brzi doručak koji možete poneti i na posao

Nemate ideju šta na brzaka da spremite za doručak ? Šta mislite o nečemu što je toplo, ali ostaje ukusno i ohlađeno...
Scroll up