Svi mi volimo s vremena na vreme da se počastimo nekim svtski pozntim kolačem u čiju tajnu pripreme je upoznata samo nekolicina iskusnih poslastičara, ali kad se svi računi svedu najviše uživamo u dobrim starim domaćim kolačima koji imaju dušu! Jedan od takvih svakako su i karamel oblande! Obične, jednostavne, bez puno filozofije - samo redovi hrskave oblande i slatki karamel fil! U Ivaninom domu je ovo jedan od omiljenih slatkiša, pogotovo za njenog tatu Boru koji ima i posebnu tehniku degustiranja ovog kolača, tzv. ,,frulicu'' koju vam Ivana i otkriva u našem današnjem videu! Jela je bila nemi posmatrač i jedan od glavnih degustatora kolača. Aminovala je karamel bez drame i svojski se potrudila da sa Ivanom eliminiše bar polovinu pripremljene oblande!
Pogldajte video snimak i saznajte kako se sprema evergreen među kolačima, dobra stara karamel oblanda po receptu Ivanine mame Dragice!
Pogledajte i: KREMASTA I SLASNA - MARKIZA TORTA - BEZ KORA, BEZ PEČENJA
Klik na PLAY!
NAJPOPULARNIJI Komentari