Već smo vas navikli da su naši omiljeni recepti oni koji nisu komplikovani za spremanje - po mogućstvu kada zahtevaju ne više od jedne šerpe, a koji ujedno i osvajaju svojim ukusom. Ovog puta smo odabrali da vam spremimo taljatele - jedna od naših omiljenih vrsta testenina, i to u kombinaciji sa pečurkama, koje se u sve dobro mešaju, začinjeno aromatičnim sosom od neutralne pavlake sa belim lukom. Ipak, apsolutna zvezda našeg recepta jeste Zlatiborac slaninica, posebno tanko sečena - tanka, mekana, a opet i hrskava! Nikad jednostavnija i nikad ukusnija pasta, koja sa tanjira nestaje u rekordnom roku. Idealna je da je spremite kada vam, recimo, dolaze gosti, ali i bez posebnog povoda - kako biste udovoljili svom čulu ukusa.
Svakako, u videu koji sledi vas čekaju detaljna uputstva kako se spremaju taljatele sa slaninom i pečurkama u aromatičnom belom sosu od belog luka.
NE PROPUSTITE: Voćna torta sa piškotama
Klik na PLAY!
Možete vi to same!
NAJPOPULARNIJI Komentari