Vreme je za picuuuuu! Radujete se kao i mi, sigurni smo. Hrskava pica je nešto najlepše, tačnije najmirisnije i najukusnije na svetu. Odlična je za svaku priliku, bilo da se radi o doručku, ručku ili večeri, sa picom nikad nećete pogrešiti, a ukućani ili gosti će biti prezadovoljni vašim izborom. Kako da pripremite nršto drugačiju hrskavu picu? Sigurno ste nestrpljivi da pročitate recept, tako da nastavite sa čitanjem teksta, videćete da nije teško!
NE PROPUSTITE: Slasne i brze - cheese cake korpice
Potrebni sastojci:
200 g slanih krekera
2 jaja
2 dl mleka
2 pakovanja Carnex selection paštete suva šljiva
100 g Carnex buđole
150 g mocarele
10 komada čeri paradajza
Uputstvo za pripremu:
Izdrobiti krekere na krupnije komade i preliti mlekom i jajima. Sve dobro umesiti rukama ili kašikom. Uzeti pleh za picu i utisnuti krekere kao koru za picu.
Paštetu sa šljivom premazati preko krekera, zatim staviti malo mocarele i buđole preko. Ponoviti sa mocarelom i staviti preko četvrtine čeri paradajza. Peći u rerni na 220 stepeni 10 minuta.
Kada je pica gotova pospite je svežim biljem i uživajte u njenom hrskavom testu i savršenom spoju ukusa, a još sličnih recepata možete pronaći na sajtu ukusnoibrzo.rs
*Ovaj tekst je urađen u saradnji sa Carnex-om.
NAJPOPULARNIJI Komentari