Foto: www.purewow.com
Dešava se i to ponekad: napravimo kolače, a oni se ne pojedu svi odmah.
Često nam baš bude slatko da ih gricnemo i sutra, a i prekosutra.
Ipak, ukoliko izgube svežinu, to više nije to.
Baš iz tog razloga delimo sa vama veoma jednostavan trik da svežina traje što duže.
NE PROPUSTITE: Domaći banini kolači - recept
Sve što je potrebno da uradite jeste da nabavite kesu sa zip zatvaranjem ili barem običnu kesu za zamrzivač i gumicu za tegle.
Foto: www.babble.com
Nakon što se kolači ohlade stavite ih u kesu.
Pre nego što zatvorite kesu tako da ne može da uđe vazduh preko kolača stavite parče hleba.
Hleb ima svojstvo da smekša sve što je pored njega, pa će to učiniti i sa kolačima.
Foto: www.steamcommunituy.com
Kada sutradan izvadite vaše kolačiće iz kese primetićete da su mekani i sveži kao prvog dana.
NE PROPUSTITE: Brzi domaći Jaffa keks - recept
Svi volimo ovakve trikove, a sada požurite da napravite ukusne kolače!
Možete vi to same!
NAJPOPULARNIJI Komentari