Search form

  • Home
  • Kosa
    • Frizure poznatih
    • Frizure za 5-10min
    • Pletenice
    • Hipster/rok/pank frizure
    • Skupljena i podignuta kosa
    • Frizure za kraću kosu
    • Frizure za devojčice
    • Nega kose
    • Galerija frizura
  • Šminka
    • Recenzije
    • Šminka poznatih
    • Šminka za 5-15 minuta
    • Osnove šminkanja
    • Dnevna šminka
    • Večernja šminka
    • Nega kože lica
    • Šminka za problematičnu kožu
    • Nokti
    • Galerija šminke
  • Moda
    • Stil poznatih
    • Modna pravila
    • Proleće/Leto
    • Jesen/Zima
    • Večernji izlazak
    • Modni detalji
    • Moda za punije dame
    • Galerija mode
  • Uradi sama
    • Galerija uradi sama
  • Fitnes
    • Aerobik
    • Pilates
    • Joga
    • Zumba
    • Galerija fitnesa
  • Telo i duh
    • Zdravlje
    • Nega tela
    • Dijete
    • Galerija Telo i duh
  • Porodica
    • Trudnoća i porođaj
    • Moja beba
    • Mama
    • Galerija Porodica
  • Recepti
    • Slane đakonije
    • Slatki zalogaji
    • Galerija recepata
  • Horoskop
    • Nedeljni horoskop
    • Mesečni horoskop
    • Godišnji horoskop
    • Astroseksologija
    • Bračni horoskop
    • Astrološki sanovnik
    • Karakteristike znakova
    • Ljubavni odnosi
    • Znak i podznak
  • Svaštara
    • Akcije i popusti
    • Vlogovi
    • Vaš kutak
    • Karijera i preduzetništvo
    • Uređenje stana
    • Ljubav
    • Galerija Svaštara
  • Kolumne
    • Galerija Kolumne
  • Upoznaj svet
    • Srbija
    • Svet
Početna
  • Reserved ženski kardigani – udobnost i stil koji se pamti

  • Jesenji manikir trendovi rezervisani za oktobar

  • Muškarci otkrivaju: Ovo su stvari koje mrzimo kod žena (ali samo malo!)

  • Mesečni horoskop za oktobar 2025: Od harmonije do intenziteta

  • Jezik Finansija: Ključni koraci u finansiranju ženskog preduzetništva

Recepti

Pileći Cordon bleu - recept

Pileći cordon bleu je specijalitet koji će sigurno oduševiti vaše ukućane, ali i goste!

To je jelo koje je nastalo u Švajcarskog, a čini ga meso punjenon šunkom i kačkavaljem, prženo u dubokom ulju.

Po originalnom receptu koristi se pileće belo ili ćureće meso, ali postoje i varijacije sa svinjetinom i teletinom.

Koji god izbor da napravite nećete pogrešiti!

Pogledajte recept i saznajte kako da ga spremite!

 

Potrebni sastojci:

4 fileta pilećih grudi (polovine),
4 lista praške šunke,
8 listova tost sira,
so,
biber,
jaja i prezle za pohovanje,
ulje za prženje.

Priprema: 

Korak 1: Pileći file malo izlupajte, pa ga zasecite po sredini ne odvajajući krajeve. Posolite i pobiberite meso pa u sredinu stavite jedan list praške šunke i dva lista sira.

Korak 2: Meso možete zatvoriti čačkalicom pre pohovanja. Prvo šnicle uvaljajte u brašno, pa u razmućeno jaje i na kraju u prezle. Pržite u dubokom ulju sa obe strane dok ne dobiju lepu zlatkastu koricu.

Poslužite uz krompiriće ili neko povrće.

Prijatno!

Možete vi to same!

Recept preuzet sa bloga: Tajni sastojak

24.07.2014 15:00
 

Ne propustite

  • Piletina u sečuan sosu - kineska hrana

  • Recept za burek sa piletinom i pirinčem

  • Recept za indijsku salatu sa piletinom

NAJPOPULARNIJI Komentari

Mogu Ja To Sama.com MJTS

Preporuka nedelje!

  • Nedeljni horoskop: 20.10. - 26.10.2025.

  • Od kaubojskih čizama do robusnog chunky stila – Ovo su modeli koji dominiraju jesen/zima 2025.

  • Jesenji manikir trendovi rezervisani za oktobar

  • Bez griže savesti: Puding za decu od prirodnih sastojaka (Brz, hranljiv i bez šećera)

  • Pink radni dan – 24. oktobar

  • IKEA lansirala SANDLÖPARE - kolekciju za decu inspirisanu afričkom savanom

  • Otkrivamo šta se zaista pilo na Nedelji mode u Parizu – i nije šampanjac!

  • Istraživanje: veza gojaznosti i obolevanja

Mogu ja to sama © 2012-2024. Sva prava zadržana.   Kontakt informacije, Uslovi korišćenjaDesign Crystal Canvas, Dev by WIN Solutions d.o.o

Pročitajte i ovaj tekst!

Recept za pileći gulaš

Gulaš, pa još pileći, pa još sa šampinjonima ! Pogledajte video snimak i spremite ga svojoj porodici za današnji ručak...
Scroll up