Ništa kao dobra pita na trpezi, slažete li se? Pogotovo ako je topla i sa sirom! Kada smo Ivana i ja u pitanju ovo drugo je nužno! Ono što možda ne znate jeste da smo velike ljubiteljke kozjeg sira, pa smo odlučile da u današnjem receptu napravimo nešto drugačiju varijantu jedne od omiljenih pita - gibanicu, ali sa kozjim sirom! Posetile smo Roda hipermarket i naišli na fantastičnu ponudu Ukusa našeg kraja i odlučile da napravimo nešto po našem ukusu! U potrazi za raznim tradicionalnim gurmanlucima pridružila nam se i Tijana, naša južnjakinja, pa smo lepo napravile gozbu o kojoj će se pričati u našoj redakciji!
Pogledajte video snimak sa mini vlogom iz nabavke i saznajte kako da napravite pitu gužvaru, poznatu i kao gibanica, ali u varijanti sa kozjim sirom!
Klik na PLAY!
Potrebni sastojci:
500 g kora za gibanicu,
400 g kozjeg sira,
50 g kozjeg krem sira
100 ml kisele vode,
100 ml jogurta
4 jaja,
150 ml ulja,
Soli po ukusu.
Možete vi to same!
***Tekst i video rađeni u saradnji sa Roda marketima***
NAJPOPULARNIJI Komentari