Kada probate ovaj recept poželećete da ste odavno naišli na njega! Sočan, pun začina i kremast ovaj punjeni hleb će probuditi sva vaša čula! Lako se pravi, a svi vaši ukućani će poludeti za ovim delikatesom! Pročitajte recep i uverite se koliko se LAKO sprema!
Sastojci:
- vekna hleba
- kačkavalj (više vrsta)
- začini (bosiljak, origano, peršun)
- beli luk
- maslinovo ulje
- puter
Priprema:
Isecite hleb u cik cak, ostanite pri površini, ne secite preduboko jer je čitava poenta ovog recepta da upije arome. U otvore ubacite sve sastojke, počevši od maslinovog ulja i putera, a zatim nasumice dodajte ostatak. Pecite 20 minuta na 180 stepeni ili dok se kačkavalji ne istope.
Poslužite dok je toplo i nemojte puno misliti o kalorijama!
Možete vi to same!
Foto: joansfoodwanderings.blogspot.com
NAJPOPULARNIJI Komentari