Kada dođe leto, srce, duša i nepca traže samo neke recepte koji su laki za pripremu, a hladni i osvežavajući. Nedavno sam nabavila mirisnu Addiko debitnu karticu koja miriše ni manje ni više nego na JAGODE! Pošto je mirišem po ceo dan, jagode mi se jedu kao nikada pre, a što je najgore sezona im je već prošla! Srećom, uvek se mogu naći u zaleđenom obliku, a pošto sam ih poželela brže nego što su nestale sa naših pijaca i iz marketa, odlučila sam da napravim i sa vama podelim svoj omiljeni recept za milkšejk - KAPRI milkšejk!
U nastavku teksta saznajte koliko se lako sprema moj omiljeni letnji tečni dezert - kapri milkšejk!
Potrebni sastojci:
Mleko
Vanila sladoled
Zaleđene jagode - obavezno zaleđene jer će zameniti led, a neće razvodnjiti milkšejk
Mlečna čokolada
Uputstvo za pripremu je i više nego jednostavno!
U blender ubacite jagode, mleko i vanila sladoled. Izmiksajte, pa dodajte i seckanu čokoladu! I možete odmah da uživate u ovoj rapsodiji ukusa!
A kada vam se ponovo prijedu jagode, samo pomirišite svoju Addiko mirisnu karticu. Nauka kaže da čak i sam miris često zadovolji nepca!
***Tekst urađen u saradnji sa Addiko bankom***
NAJPOPULARNIJI Komentari